fbpx

Zaterdag Gemengd 1 kampioen 1e klasse

6 Jun

posted by

Categories: Competitienieuws

Comments: 0

De KNLTB competitie is helaas weer voorbij maar met trots kan TV Smash dit seizoen opnieuw een kampioen huldigen!

Het team Zaterdag Gemengd 1 is kampioen in de 1e klasse geworden door op fenomenale wijze alle wedstrijden te winnen. Een prachtig mooie prestatie van het team en een mijlpaal voor onze vereniging. Uiteraard hoort bij een kampioenschap een promotie, en wel naar de Hoofdklasse. Een geweldige uitdaging voor het team voor volgend jaar!!

TV Smash feliciteert Hinke de Jager, Baukje Speerstra, Anne Wies Smit, Johannes Strikwerda, Gerrit Evert Tacoma en Gerard Veenstra met dit succes! Het team was zaterdag jl. in een dusdanig euforische stemming, dat er van het maken van een foto weinig meer terecht kwam… :-).

De 4 overige teams van TV Smash die deel hebben genomen in de KNLTB regiocompetitie hebben met wisselend resultaat gespeeld. De heren 35+ op woensdagavond, hebben netjes zich gehandhaafd in de 4e klasse, evenzo het team Zaterdag Gemengd 2 die door het spelen van een mooie 3-2 overwinning op De Bontekoe, op het nippertje degradatie wisten te voorkomen. De dames op dinsdagavond hebben een 6e plek weten te bereiken in de 4e klasse. Als laatste het team Heren Zaterdag 1; er moet gezegd worden dat de heren in een zeer sterke poule waren ingedeeld, met hierin in elk geval 2 degradanten uit de Hoofdklasse. Met veel inzet en overtuiging gespeeld is het team helaas toch gedegradeerd uit de 1e klasse.

Maar buiten kijf staat, dat we weer een gezellige KNLTB competitie achter de rug hebben en de meesten van ons alweer uitkijken naar de competitie van 2012!!

Comments are closed.