fbpx

Volg Tennislessen bij TV Smash

De tennislessen bij TV Smash worden vanaf nu verzorgd door Tennisschool Friesland.

Mijn naam is Paul Plantinga

Ik ben woonachtig in Leeuwarden en spreek Nederlands, Fries, Engels en Duits. Tennissen doe ik vanaf mijn achtste en je zou kunnen zeggen dat ik ben opgegroeid met deze prachtige sport. Ik ben getrouwd en ik heb prachtige kinderen in verschillende leeftijden.

Na enkele turbulente jaren met een bedrijf in de Financiële sector (dat helaas de crisis niet heeft overleeft) leek het mij een geweldig idee om van “mijn hobby” mijn beroep te maken. Werken met mensen en ze enthousiast maken en ze plezier laten ervaren is iets dat ik het liefste doe.

Ik heb jaren geleden ook veel les gegeven en in 2013 heb ik de opleiding opnieuw gevolgd tot Tennisleraar. Vanaf november 2014 ben ik gestart met Tennisschool/Academy Friesland. Ik geef momenteel met veel enthousiasme les bij diverse verenigingen waaronder in Terwispel/Tijnje/Langezwaag/Nijbeets/Haskerhorne/Ouwsterhaule & Sintjohannesga en Lemmer. Daarnaast zijn er nog enkele verenigingen in het Noorden van Friesland die gebruik maken van onze diensten.

Onze Visie:

Ik ben van mening dat de eigen technische vaardigheden als uitgangspunt moeten worden genomen. Een zo hoog mogelijk rendement hieruit halen is ons voornaamste doel. Accentpunten welke tijdens onze lessen altijd terugkomen zijn “positie ten opzichte van de bal” en balans/ritme van de slagbeweging.

Het spelplezier dient altijd op één te staan, ook al wordt er bij bijvoorbeeld talentvolle jeugd zeer fanatiek getraind en worden de grenzen van het fysiek en mentaal haalbare regelmatig opgezocht.

Senioren met “ambitie” krijgen van mij ook speciale en spetterende aandacht.

Bij de recreatieve spelers stellen wij het spelplezier en humor boven alles maar altijd vermengd met veel dynamiek.

Uiteraard volgen wij de meest recente visie van de KNLTB.

Wij werken met een klein maar loyaal team en streven bovenal naar kwaliteit en plezier tijdens de lessen en rond de banen.

Wil je tennislessen volgen en ben je nog geen lid van TV Smash? Klik hier om je aan te melden! Welkom!