fbpx

Volg Tennislessen bij TV Smash

Tennis Academie Friesland (TAF) zal ook in 2020 de tennislessen verzorgen bij TV Smash. Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 12 tennisverenigingen in Friesland de tennislessen, waaronder die in Easterein. Daarnaast organiseert TAF  tenniskampen, toernooien en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.

Net als afgelopen seizoen zullen de lessen gegeven worden door Raoul Lockhorst. Hij zal op maandagmiddag starten met de lessen voor de junioren en op maandagavond de senioren. De lessen voor de junioren duren 50 minuten, die voor de senioren 60 minuten.

Inschrijven voor 23 maart

Inschrijven voor de tennislessen kan digitaal vanaf begin maart. Na eenmalig een account aan te maken zijn alle lespakketten van TV Smash te vinden. Hier staat ook alle info over de lessen en de kosten. Let op, om misverstanden te voorkomen moet iedere lesser een eigen account hebben met eigen naam en geboortedatum, ook partners en kinderen!

Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op de website of Facebookpagina. Natuurlijk kun je altijd Raoul altijd  een mail sturen of even bellen.

Raoul Lockhorst | raoul@tennisacademiefriesland.nl | 06-31001380

Wanneer je nog geen lid bent van Smash Easterein, klik dan hier om je aan te melden.

Raoul Lockhorst, foto: Tennisacademie Friesland