fbpx

Smashtoernooi 2015 - Wat een topweek!

6 Jun

posted by

Categories: Nieuws van het Smashtoernooi

Comments: 0

Van 1 t/m 6 juni werd bij Tennisvereniging Smash Easterein het 30ste Smashtoernooi georganiseerd. De 30ste keer, dus dat betekende een jubileum! Dat het toernooi na zoveel jaren nog populair is, is te danken aan de gezellige en ongedwongen sfeer van het toernooi wat door veel deelnemers hoog wordt gewaardeerd.

Het toernooi is ooit begonnen als het DETACH-toernooi, toen werd het toernooi nog gespeeld als een officieel KNLTB toernooi, later is het toernooi overgegaan in een Invitatietoernooi.

Het jubileum was dit jaar omlijst met extra feestelijkheden met als leidende factor het verloten van heel veel en hele mooie prijzen aan deelnemers en publiek. Zaterdag werden de hoofdprijzen verloot, 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Kooistra in Wommels en een luxe overnachting in Hotel van der Valk in Sneek. Respectievelijk Brechtje Zuiderbaan en Djurre Tacoma konden deze mooie prijzen in ontvangst nemen! Alle prijzen zijn geheel gratis ter beschikking gesteld door de diverse bedrijven, super bedankt hiervoor! En uiteraard ook alle andere sponsors van dit tennistoernooi, hartelijk bedankt voor jullie bijdragen.

Het toernooi begon op maandag 1 juni en eindigde zaterdag 6 juni met de finaledag. Het was betrekkelijk mooi weer maar de extremen waren toch weer aanwezig: op de dinsdag waaide er een dikke storm en op vrijdag kwam de regen met bakken naar beneden na een zeer hete zomerdag. Gelukkig kon de organisatie de partijen op andere tijden plannen zodat zoveel mogelijk wedstrijden toch door konden gaan.

Er kon in zeven verschillende categorieën gedubbeld worden en met een deelname van 68 spelers, leverde dit 114 sets en 1028 gespeelde games op! Tijdens de finaledag was duidelijk dat de finalisten over het algemeen goed aan elkaar gewaagd waren, getuige het vele aantal gespeelde 3-setters.

Na zo’n topweek is opnieuw duidelijk dat er voor het Smashtoernooi een prachtige toekomst in het verschiet ligt, ook nieuwe jonge talenten klopten dit jaar aan om aan het toernooi te mogen deelnemen. De gevestigde orde kan zich klaarmaken voor een nieuwe generatie!

De organisatie bedankt alle spelers voor hun deelname en sportieve inzet. Daarnaast, alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze topweek!

Tot ziens tijdens het Smashtoernooi 2016!

Wall of Fame

Bekijk hier alle winnaars!

Uitslagen 2015

Bekijk alle uitslagen op Toernooi.nl

Foto's 2015

Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina

Comments are closed.