fbpx

Smash Toernooi Wedstrijdbepalingen

2023

 1. De commissie Smash Toernooi van de Tennisvereniging Smash Easterein, organiseert van maandag 26 juni t/m zaterdag 1 juli 2023, het 35ste Smash Open Invitatie Toernooi. In dit toernooi worden de volgende categorieën gespeeld:

  Heren Dubbel (HD)

  Speelsterktes 4/5
  Heren Dubbel (HD)
  Speelsterktes 6/7
  Heren Dubbel (HD)
  Speelsterktes 8/9
  Dames Dubbel (DD)
  Speelsterktes 4/5
  Dames Dubbel (DD)
  Speelsterktes 6/7
  Dames Dubbel (DD)
  Speelsterktes 8/9
  Gemengd Dubbel (GD)
  Speelsterktes 4/5
  Gemengd Dubbel (GD)
  Speelsterktes 6/7
  Gemengd Dubbel (GD)
  Speelsterktes 8/9
 2. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de wedstrijdleiding besluiten eventueel categorieën samen te voegen. Er zal uiteraard individueel gekeken worden waar dit passend is qua speelsterkte.
 3. Deelnemers kunnen zich maximaal voor 2 categorieën inschrijven.
 4. Het maximum totaal aantal inschrijvingen (koppels) is bepaald op 50.
 5. De inschrijving voor het toernooi sluit op donderdag 22 juni om 23:59, tenzij het maximum aantal inschrijvingen volgens lid 5 eerder is bereikt.
 6. Het inschrijfgeld voor deelname per categorie bedraagt €10,00 per persoon. Deelnemers worden vriendelijk verzocht het inschrijfgeld te voldoen bij de wedstrijdcommissie bij aanvang van hun eerste te spelen partij.
 7. Er zal gespeeld worden in poulesystemen. Alle poulewedstrijden zullen zoveel mogelijk van maandag t/m donderdag worden afgewerkt en op vrijdag en zaterdag zullen alle kruis, halve- en finales worden gespeeld. Het spelen van kruis- en halve finales is afhankelijk van het aantal poules per categorie. Het aantal poules is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie.
 8. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om in Easterein te spelen, zal worden uitgeweken naar een tennishal. Dit geldt voor alle speeldagen. Gedurende het toernooi zullen deelnemers via deze website op de hoogte worden gehouden.
 9. Er wordt gespeeld met tennisballen die door onze sponsor beschikbaar worden gesteld.
 10. Er worden per categorie 2 prijzen beschikbaar gesteld.
 11. Verhinderingen:
  Bij deelname aan 1 categorie, mag 1 dag als verhinderd worden opgegeven en dient men op donderdag of vrijdag beschikbaar te zijn wanneer men is doorgedrongen is tot de kruisfinales.
  Bij deelname aan 2 categorieën, mag men geen enkele dag verhinderd zijn.
 12. Elk koppel wordt verzocht tenminste één van de speeldagen maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, vanaf 16:45 uur beschikbaar te zijn.
 13. Mocht een speler, tijdens het toernooi verhinderd zijn, zonder opgave vooraf en omwille van bijzondere reden, dan zal de wedstrijdleiding hiervoor trachten een passende oplossing te vinden. Mocht geen passende oplossing worden gevonden, dan behoudt de wedstrijdleiding zicht het recht, de partij voor de betreffende persoon, als verloren te noteren.
 14. Een deelnemer is verplicht, het juiste tennisschoeisel te dragen voor het spelen op gravel en tijdens de wedstrijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.
 15. Eind week 25 zal het speelschema verschijnen op www.toernooi.nl. Deelnemers zullen voor de eerste te spelen partij een oproep per E-mail ontvangen.
 16. Deelnemers worden verzocht voor de geplande aanvang van zijn of haar wedstrijd aanwezig te zijn en zich te melden bij de wedstrijdleiding.
 17. In het geval waarin deze bepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.

Wall of Fame

Bekijk hier alle winnaars!

Uitslagen 2018

Foto's 2018

Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina