fbpx

Smash Open Invitatie Toernooi 2023!

T.V. Smash-Easterein organiseert alweer voor de 35e keer het meest gezellige dubbeltoernooi van en voor iedereen uit Friesland en omgeving: Het Smash Toernooi!

Zoals iedere editie kan er gespeeld worden in diverse dubbelcategorieën. Opnieuw kunnen wij een mooi gevulde prijzenpot verdelen dankzij de inbreng van onze zeer gewaardeerde sponsors. Het beloofd weer een prachtige gezellige en sportieve week te worden!!

Het Smash Toernooi wordt dit jaar gehouden van 26 juni t/m 1 juli.

Inschrijving voor het Smash Open Invitatie Toernooi 2023 is geopend via: Toernooi.nl

E-mail inschrijving, updates en vragen: smashtoernooi@tvsmash-easterein.nl

Graag tot ziens!

Zie hier de direct link naar de laatste mailing!

Jazeker, ik ga me inschrijven! Maar je weet nóg een gezellig dubbelteam?! Klik op de flyer om hem direct voor ons te delen!

FAQ: Maar meedoen is toch belangrijker dan winnen!? Uiteraard! Voor alle niveaus is er dus plaats op het Smashtoernooi! Er zal in alle verschillende klasses (4/5, 6/7, 8/9) weer een flinke competitie strijd losbarsten, om een felbegeerde plaats in de finales te bemachtigen! Er staat uiteraard ook weer een week vol gezelligheid gepland met op de vrijdagavond de traditionele feestavond. Op zaterdagmiddag is de prijsuitreiking en aansluitend de mogelijkheid om gezellig te blijven zitten voor de afsluitende BBQ! Opgave voor de BBQ kan gedurende de Smashweek!

FAQ: Ik wil meedoen, wat kan ik verwachten deze week? Er zal zoals altijd gespeeld worden in poules. Dus je speelt altijd meerdere keren deze week. De wedstrijden ma-vr zullen uiteraard zoveel mogelijk ingepland worden in de avonduren. De wedstrijd tijden zijn: | 19:15 | 20:30 | 21:30 | Bij zeer uitzonderlijke deelname zoals de 2018 editie kan het nodig zijn dat er enkele vroege wedstrijd tijden worden toegevoegd: | 16.45 | 18:00 | Graag bij de opgave via Toernooi.nl dus even goed je beschikbaarheid voor ma-vr doorgeven. Zaterdag is finaledag! Voor de regels omtrent het maximaal aantal verhinderingen verwijzen we je graag naar het wedstrijdreglement.

FAQ: Waar kan ik het wedstrijdreglement vinden? De wedstrijdbepalingen kun je hier vinden: https://tvsmash-easterein.nl/smashtoernooi/reglement/

FAQ: Wanneer weet ik wanneer ik moet spelen? De wedstrijdplanning zal worden gemaakt in de week vóór het Smashtoernooi. Er zal gespeeld worden in poulesystemen. Alle poulewedstrijden zullen zoveel mogelijk van maandag t/m donderdag worden afgewerkt en op vrijdag en zaterdag zullen alle kruis, halve- en finales worden gespeeld. Het spelen van kruis- en halve finales is afhankelijk van het aantal poules per categorie. Het aantal poules is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie. Finale tijden worden bekend als de wedstrijdplanning rond is in week 25. De actuele speeltijden, wedstrijduitslagen en poule standen zijn tijdens het toernooi beschikbaar via onze toernooipagina op Toernooi.nl. Check hierbij uiteraard goed je eerst te spelen wedstrijd! Mochten er updates zijn voor wat betreft de speeltijden, dan zullen deze per e-mail, en waar nodig telefonisch worden gecommuniceerd. De algemene toernooi-updates worden per e-mail gecommuniceerd.

FAQ: Kan ik mijn tent of camper weer opslaan op vrijdagavond? Jazeker! Er staat een week vol sportiviteit en gezelligheid gepland met op de vrijdagavond de traditionele feestavond. Een nieuw fenomeen de laatste editie was de Smash Toernooi Camping! Een aantal deelnemers hadden hun camper of tent opgeslagen om op zaterdag weer ‘fris’ aan de finales te kunnen beginnen! Ook dit jaar ben je weer van harte welkom!

FAQ: Is het Smashtoernooi een officieel KNLTB Toernooi? Nee. Het Smashtoernooi is al jaren een onafhankelijk open invitatietoernooi met vaak veel terugkerende deelnemers waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staat. Hier zijn we trots op! Deze onafhankelijkheid bied ons vooral ook meer mogelijkheden voor een meer flexibelere wedstrijd planning gedurende de week. Wat in deze drukke tijden weer ten goede komt aan het aantal deelnemers gedurende de smashweek. Het Smashtoernooi biedt plaats aan elk niveau om mee te doen! We verwelkomen daarom graag weer zo veel mogelijk en vooral gezellige dubbelteams uit Friesland en omstreken op onze tennisvelden !!

Comments are closed.

Lees hier het laatste nieuws over onze vereniging.

Check de agenda voor al onze activiteiten!

Alles over het meest gezellige tennistoernooi van Friesland en omstreken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter!

Smash Toernooi 2023