fbpx

Openingstoernooi 02-04-2011

2 Apr

posted by

Categories: Uncategorized

Comments: 0

Zaterdag 2 april 2011 konden we dan eindelijk los. Na wat oponthoud door de banen is het openingstoernooi gespeeld bij schitterend mooi weer. Het seizoen had niet beter kunnen beginnen! Het toernooi was zeer geslaagd mede dankzij de onderhoudscommissie en de wel twintig deelnemers. Ook het feest waarmee het tennisseizoen werd ingeluid was weer ouderwets gezellig!

Dan nu de prijsuitreiking De derde prijs is gewonnen door een fanatieke tennisster die vaak in de prijzen valt: Willy Boschma. Ze had drie partijen gewonnen, negentien winstgames en 10 tegengames, gefeliciteerd.

Naast alle deelnemers die op het park waren, hadden we ook veel bekijks. Mensen, allemaal heel erg bedankt voor het geslaagde toernooi! De TC TV Smash.

OT2011_No1_CarloBooms

Het hoogste podium is gewonnen door de debutant: Carlo Booms, met 4 gewonnen partijen, 25 winstgames en 9 tegengames. Gefeliciteerd!

OT2011_No2_HarryKronemeijer

De tweede plaats is veroverd door onze voorzitter: Harry Kronemeijer, met 4 gewonnen partijen, 22 winstgames en 12 tegengames. Proficiat!

OT2011_No3_WillyBoschma

De derde prijs is gewonnen door een fanatieke tennisster die vaak in de prijzen valt: Willy Boschma. Ze had drie partijen gewonnen, negentien winstgames en 10 tegengames, gefeliciteerd.

OT2011_Poedel_PaulReitsma

De aanmoedigingsprijs ging dit keer naar Paul Reitsma.

Comments are closed.