fbpx

Nieuws van de TC

25 Oct

posted by

Categories: Nieuws van de TC

Comments: 0

Helaas is het tennisseizoen weer voorbij!

  • Terugblik

Het tennisseizoen voor TV-Smash is weer voorbij, althans het tennis op de banen. Een groot deel van de leden tennist ook in de winter door! Een aantal hebben een baan gehuurd in de ballon in Bolsward, de tennishal in Sneek, er wordt gelest in Wommels en competitie gespeeld. Het afgelopen jaar hebben we het tijdens de competitie getroffen met het weer. De eerste dag was zelfs warm. Na de competitie is het weer helaas regenachtig geworden, dit had gevolgen voor het aantal speeldagen.

  • Slottoernooi 24 sept. jl

Het slottoernooi was een mooie afsluiting. Door het zonnige weer, konden wij op de namiddag nog gezellig buiten zitten.
Willy Bosma heeft dit toernooi de eerste prijs gewonnen, gefeliciteerd!

  • Doedag 5 nov 09.00uur

Om het seizoen af te kunnen sluiten en de kantine/banen winterklaar te maken, staat er op zaterdag 5 november een doedag gepland. Er is genoeg te doen; schoonmaken, buitenmeubilair opbergen, de tuin winterklaar maken, lijnen en netten verwijderen, bladeren opruimen etc. Wil je meehelpen, kom dan langs! Vele handen maken licht werk!

  • Bitterballentoernooi 20 nov. 14:00

Het welbekende bitterballentoernooi is terug! Noteer alvast in je agenda het bitterballentoernooi met TV Boskranne Wommels in de sporthal te Easterein, 14:00. Binnenkort ontvang je hier een mail over. Je kunt je nu ook alvast opgeven via tc-smash@hotmail.nl.

  • Vooruitblik

Het volgende jaar willen wij graag meer kenbaarheid geven aan onze vereniging. Dit willen wij doen door samen met de tennisschool een open dag te organiseren voor de jeugd en een dag voor de buurverenigingen/inwoners. Het thema is ”maak kennis met tennis”. Begin volgend jaar zullen wij dit op zetten.

Wij hopen volgend jaar op een betere (drogere) zomer. Voor een ieder een fijn (tennis)winterseizoen!

TC: Tjitske, Boukje en Richtje

Comments are closed.