fbpx

Doedag Voorjaar 2011

19 Mar

posted by

Categories: Nieuws van de Onderhoudscommissie

Comments: 0

Op zaterdag 19 maart 2011 was het weer zover. De jaarlijkse doedag van T.v. Smash stond op het programma. Het weer was ons gunstig gezind. De zon scheen volop en er was weinig wind. Er waren veel leden bereid om hun steentje bij te dragen. Vele handen maken licht werk.

Tijdens de doedag konden we (helaas) nog niet met de tennisbanen zelf aan de slag. Door nachtvorst zijn de banen pas op zondagmiddag door Atema Sport onderhanden genomen. Maar dit betekent niet dat we hebben geluierd. De kantine is grondig onderhanden genomen om deze weer fris te krijgen. De terrasstoelen en tafels staan schoon in de zon te wachten op de eerste bezoekers. We hebben dit jaar nieuwe sproeiers gekocht. Om die reden hebben we nieuwe sproeipalen geïnstalleerd. Het hokje is voorzien van een grotere deur. Hierdoor past onze eigen trekker perfect in het hokje. Het is nu mogelijk om de grotere onderhoudsmaterialen probleemloos te stallen. Schoon en droog zoals het hoort. Verder zijn de borden van de sponsors weer keurig opgehangen.

Het park is klaar voor de eerste tennissers. We zullen zo snel mogelijk de banen in orde maken zodat we weer lekker kunnen tennissen.

Bij deze wil ik graag, namens het bestuur, de volgende mensen bedanken voor hun inzet tijdens de doedag: Jacob, Sjierkje, Jellie, Peet, Hinke, Anna Marije, Paul, Boukje, Gerard, Tjitske, Gerrit Evert, Hinke, Eric, Marten, Richtje en Harry.

Allen hartelijk bedankt en tot hopelijk tot snel op de baan!

Bram van Beem

Comments are closed.