Volg Tennislessen bij TV Smash

 

Mijn naam is Wilco van der Lecq en ik woon in Leeuwarden. Ik verzorg bij TV SMASH de tennislessen met veel plezier.

Komend seizoen sta ik ook weer op de baan les te geven op de maandag. Wil je nog wat werken aan je techniek, tactiek of gewoon een lekker uurtje tennissen geef je dan op voor de zomerlessen. Heb je interesse of wil je nog meer informatie over hoe en wat, neem dan contact op met mij (zie onderaan) of neem een kijkje op de website: www.tennislh.nl

Ook voor materiaal zoals een nieuw gripje of bespanning kun je bij mij terecht. Laat dit regelmatig vervangen om klachten aan bijvoorbeeld je arm te voorkomen.

Heb je nog vragen, kom gerust een keer een les bekijken!

Wilco: 06-45029958
wilcovdlecq@gmail.com

Geef je nu op voor de tennislessen via Tennisschool Van der Lecq en Hilverwerda!