Volg Tennislessen bij TV Smash

Geef je nu op voor de tennislessen via Tennisschool Van der Lecq en Hilverwerda!

Beste tennissers,

Graag wil ik me even kort aan jullie voorstellen als nieuwe trainer van Tennisschool van der Lecq en Hilwerda. Mijn naam is Frank van der Zee Ik ben 18 jaar en ik ben woonachtig te Franeker.

Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met tennissen bij TV De Bontekoe in Leeuwarden. Hiernaast heb ik 5 jaar bondstraining gevolgd in Meppel. Helaas moest ik dit door meerdere blessures beeindigen en heb ik tennis op een laag pitje moeten zetten.

Nadat ik ben gestopt met tennis, ben ik gaan voetballen bij SC Franeker. Dit doe ik nog steeds met veel plezier in de A1. Naast tennis en voetbal beleef ik sinds kort veel ook plezier aan de Golfsport. Ik studeer momenteel op het CIOS te Heerenveen hier volg ik de tennisopleiding

Na mijn middelbare school ben ik weer enorm enthousiast geworden over de tennissport en ben ik weer met tennis begonnen. Vorig jaar heb ik mijn stage afgerond bij Tennisschool van der Lecq en Hilwerda. Vanuit hier ben ik benaderd om de lessen in Tzum en Tzummarum vanaf 2017-2018 te verzorgen. Verder zal ik vanaf zomer 2018 de lessen gaan verzorgen bij Smash. Ik heb hier ontzettend veel zin aan, en hoop jullie snel te treffen op de baan.

Met sportieve groet,

Frank van der Zee

Geef je nu op voor de tennislessen via Tennisschool Van der Lecq en Hilverwerda!